成人高等教育本科生学士学位英语水平考试大纲+成人高等教育学士学位英语水平考试复习指南+成人本科生学士学位英语水平考试全真模拟试卷及考点点睛 共3本

河南省成人学位英语考试动词模拟试题及解析

来源:互联网 时间:2012-09-18 点击:

1. The city was plagued by traffic congestion last year,_________.

A. but it isn't this year B. but not this year

C. but it hasn't this year D. but it hadn’t this year

答案:(A) 并列句型,前后一致 plague 混乱; traffic congestion交通阻塞;

2. The commuter can _________ facts.

A. gather and to store B. gather and stored

C. gather and storing D. gather and store

答案:(D)

时态要一致

3. The crewman switched on portable flashlights as the engineer _________ the scene.

A.has surveyed B. surve; C. was surveying; D. is surveying

答案:(C)

进行时态表将来;

4. We _________a solution to this problem by the end of this month.

A. must B. will C. must find D. can

答案:(C)

must的基本用法

5. The old woman neither _________anything when the policemen asked her about the accident.

A. replied nor say B. replied nor said C. reply nor said D. replies nor says

答案:(B)

前后时态要一致;

6. The boy _________at school.

A. was never behaved B. was never behaved himself

C. never behaved D. never behaved himself.

答案:(D)

behave 规矩,常与自身代词连用; 主动语态

7. Most pubs in the street _________until 1:00 in the morning.

A. not close B. close not

C. do not close D. not closed

答案:(C)

do not 非延续性动词…until…

8. They _________had an enormous dinner like this.

A. rarely not have B. rarely have not

C. have not rarely D. have rarely

答案:(D)

rarely ,scarcely ,hardly ,never 等已含有否定义;

9. Many high-rise hotels_________.

A. has now been constructing B. are now being constructed

C. are now constructing D. are constructed now

答案:(B)

现在进行时态 被动语态

10. The girl smiled ,got up,_________ from the schoolmaster.

A. receive the god medal B. and receiving the gold medal

C. and receive the gold medal D. and received the gold medal

答案:(D)

连续动作 时态要一致


11. He fancied that he would get on well_________.

A. and that he would meet with amazing success

B. and that he will meet with amazing success

C. and that amazing success would be met with

D. and meets with amazing success

答案:(A)

并列宾语从句,时态要一致

12. I can do it for her but I_________ .

A. don't feel like it B. don't feel like to

C. don't feel liking it D. don't feel liked to

答案:(A)

feel like 想要;不带to的不定式还有 cannot but do ,cannot help but do ,rather than do ,

other than do ,let do ,make do 等;

13. The burglar took away more than_________ .

A. he wanted to take B. he wanted to taken

C. he wanted to D. he wanted to have taken

答案:(C)

take away 消耗;带走; want to 想要;

14. He _________after climbing the mountain.

A. has scarcely no energy left B. had scarcely any energy left

C. scarcely has no energy left D. scarcely has not any energy left

答案:(B)

见第8题

15. She apologized_________ to her for the party.

A. not being able to attend B. not being able to attend

C. being able not to attend D. being notable to attend

答案:(B)

动名词作介宾; apologize to sb.for sth. 因某事向某人道歉

16. Entering the lecture hall,_________from their clothing.

A. snow beat off B. they beat off snow

C. snow was beaten off by them D. they were beaten off snow

答案:(B)

现在分词作状语从句;主动态;

17._________ a long way,Robbins began to feel tired.

A. Having walked B. Walking

C. Having been walked D. Being walk

答案:(A)

先后动作,前一个动作用完成式;

18. Weighing five hundred pounds,_________.

A. the cupboard could not be moved

B. she could not move the cupboard

C. the cupboard was too heavy for one person to move

D. the cupboard was unable to move

答案:(C)

cupboard 橱柜;

19. Asked about the new play,_________.

A. his answer was confident B. he was confidently answered

C. he answered confidently D. his answers were confident

答案:(C)

过去分词作状语从句;被动态;

20. _________,the inhabitants fled.

A. The city take B. The city having been taken

C. Having taken the city D. The city being taken

答案:(B)

现在分词的完成式,被动态。

最新图文

网站公告

    距离2018年考试还有
    河南学位英语考试,一般是每年2月报名,4月考试,一年只考试一次。2018年河南学位英语考试时间:2018年4月22日(星期日)上午9:00至11:00。
    考试动态 政策解析 报考指南
    复习指导 考试经验 题型分值
    试题分析 模拟练习 考试大纲
    河南学位英语考试网
    www.hnxwyy.com